Teleskopický obušek - 2 dny intenzivně

SEMINÁŘ
0
Batallion_Large
  13. prosinec 2015 17:00

  U ledáren 80, Praha 4 - Braník  |  Praha

Jednou z nejlepších neletálních zbraní je bezesporu i teleskopický obušek. Tato zbraň je hojně využívána jak ke služebním účelům, tak i mezi civilním obyvatelstvem jako podpůrný sebeobranný prostředek. Na semináři se můžete seznámit s výhodami, ale i nevýhodami této zbraně a získat nemalé dovednosti k jejímu brilantnímu ovládání. Získávat zkušenosti v tělocvičně je vždy lepší než je dohánět pod tlakem pouliční bitky.

V rámci dvoudenního semináře se budeme zabývat nejen základy (úhyby, postoje, tasení, základní údery, práce se vzdáleností...) , které jsou k ovládání teleskopického obušku nezbytné, ale i pokročilými technikami, které jsou určené pro specifické situace a jejich užití vyžaduje již trochu více znalostí. Vše je ovšem koncipováno tak, aby seminář zvládl jak naprostý laik, tak člověk, který má již bohaté zkušenosti a chce si více rozšířit obzory, načerpat informace a obohatit svůj vlastní systém použití teleskopického obušku. Podmínkou je dobrý zdravotní stav a chuť učit se novým věcem. Seminář bude velice intenzivní a na závěr obrží každý účastník certifikát o jeho absolvování.

Seminář je vytvořen na základě tréninkových metod a užití teleskopického obušku systémem Pekiti Tirsia Kali. Výuka bude probíhat pod vedením hlavního instruktora Pekiti Tirsia Kali Czech Republic Aleše Brunnera - Mandatus 5.Hagdan, který je přímým žákem Tuhona Uliho Weidle a členem evropské organizace Pekiti-Tirsia Europe.


Začátek semináře je od 9:00hod na adrese viz. níže. a předpokládaný konec v neděli cca 17hod.

Vybavení: teleskopický obušek, opasek, pouzdro na teleskop, cvičební oblečení, náplast na puchýře, jídlo a pití - vybavení je možno po předchozí domluvě zapůjčit na místě.

Cena - platba předem
člen s platným průkazem / ostatní:  1.200/1600 Kč

Platba na místě +20%

Pozor! Registrace nutná, počet míst omezen na pouhých 15 účastníků.

 

Telefon:
Email:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Adresa:
U Ledáren, 147 00 Praha-Praha 4

 

Mapa:


 

Seznam termínů


  • Od 12. prosinec 2015 09:00 do 13. prosinec 2015 17:00
  • 12. prosinec 2015 09:00
  • 13. prosinec 2015 17:00

Powered by iCagenda

KALENDÁŘ AKCÍ